Airedalenterrieri-nartut

Ilo Auralan Ella Stella, ”Netta”

Syntynyt: 23.9.2017

Saavutukset: C.I.B, LT MVA, EE MVA, DK MVA

 

Netta on hyväluonteinen ja todella iloinen narttu, hyvin huomaa Netasta airedalenterrierin huumorintajun jokapäiväisessä menossa.

Netta tulee hyvin toimeen toisen koirien ja muidenkin eläimien kanssa ja rakastaa tavata uusia ihmisiä. Lasten kanssa Netta osaa olla rauhallisesti, mutta lasten yllyttäessä tykkää myös leikkiä heidän kanssaan. Netta rakastaa myös uimista.

Netan kanssa harrastetaan rallytokoa ja näyttelyitä. Netta on pärjännyt kehässä hyvin, Liettuasta onkin jo muotovalion arvo saatu. Menestystä on ollut myös Suomessa ja Tanskassa.

Rallytokosta Netta pitää ja haluaa suorittaa tehtäviä mielellään. Toki täytyy ottaa huomioon, että Netta on airedalenterrieri: välillä täytyy airiksen arvioida, kannattaako aina tehdä kyselemättä sitä mitä pyydetään. Emme ole vielä ehtineet käymään rally-kisoissa, mutta tulevaisuudessa aiomme kilpailun aloittaa.

Olemme Netan kanssa opetelleet myös noseworkin perusteet, mutta tämä ei oikein ollut Netan juttu. Tarkoitus olisi tätä testata uudestaan, kun Netalle tulee lisää ikää ja keskittymiskykyä. Suunnitelmissa olisi myös opetella hakua ja jäljestämistä.

 

Lonkkanivel: B/B

Kyynärnivel: 0/0

Selkä: VA0, SP0, LTV0

Sydän: Ok

Polvilumpioluksaatio: 0/0

Silmät: OK

Geenitestattu

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI51883%2F17&R=7

 

Raginei´s Zealous Chaser, ”Cenda”

 

Syntynyt: 6.11.2021

Saavutukset: C.I.B-J, FI JMVA, DK JMVA, HAHJW22, BORNHJW22, DKKJUBJW22, DKKJUBW22, BORNHW22, HAHW22

Cenda on hyvin innokas ja oppivainen kaveri. Cenda tutustuu mielellään kaikkeen uuteen ja pienen tuumailun jälkeen kaikki uusikin on ihan mahtavaa.

Olemme aloittaneet perus tottelevaisuus koulutuksen ja Cenda on osoittautunut hyvin oppivaiseksi. Cendan kanssa olemme jo hiukan käyneet näyttelykehissä niin Suomessa kuin ulkomailla hyvällä menestyksellä. Tavoitteena on Cendan kanssa aikanaan kisata rallytokoa ja jos nenä työt innostavat niin jälki hommia.

Cenda on Raginei´s perheen ensimmäisestä pentueesta. Itse olen tykästynyt Cendaan todella kovasti ja toivon paljon hyviä kokemuksia ja mahdollista menestystä Cendalle.

 

Lonkkanivel:

Kyynärnivel:

Silmät:

Geenitestattu

 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI62470%2F21&R=7