Airedalenterrieri-urokset

Ilo Auralan Einari Se, ”Koda”

Syntynyt: 23.9.2017

Saavutukset: C.I.B, NORDIC MVA, DK MVA, NO MVA, FI MVA, EE MVA, LT MVA, DKKJUBW22, BORNHW22, HAHW22, LTV-23, LTE 103++, LUVA

Koda on syntynyt samaan pentueeseen Netan kanssa ja asuu nykyisin Kuopiossa.

Luonteeltaan Koda on ikuinen optimisti rautaisella ja rikkomattomalla terrierin keskittymiskyvyllä – tietty niin hyvässä kuin pahassakin! Reaktiivisuutta, valppautta ja omapäisyyttä löytyy siis riittämiin. Muihin luonteenpiirteisiinsä kuuluvat myös rohkeus ja avoimuus.

Kodaa ei juurikaan saa sen ihmeemmin säikähtämään, ja harvoista säikähdyksistäkään ei olla saatu pidempiä traumoja aikaiseksi. Niin ihmisiin kuin muihin koiriinkin Koda lähtökohtaisesti suhtautuu ystävällisen avoimesti, rodunominaisesti se ei ole koskaan aloittanut tappelua itse.

Kodan kanssa harrastetaan agilityä aktiivisesti, laji onkin energiselle ja rohkealle pojalle omiaan. Kotona tylsistyessään huumorimielinen herra keksii mielellään erilaisia kujeita ja näpistelyjä, joilla saada perheenjäsenensä itseään jahtaamaan.

Koda on menestynyt näyttelyissä hyvin ja kyynär- ja lonkanivelet on kuvattu terveiksi.

Täältä näet Kodan tiedot KoiraNetissä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI51878/17&R=

 

Lonkkanivel: A/A

Kyynärnivel: 0/0

Silmät: Distichiasis : todettu, Kortikaalinen katarakta : todettu, Muu iris sairaus : todettu

Polvet: 0/0

Sydän: Ok

Geenitestattu

Ideal Dale Youtube, ”Enzo”

Syntynyt: 18.3.2022

Saavutukset: C.I.B-J,FI JMVA, LT JMVA, LTJV-23

Nuorin tulokkaamme Enzo 9 kk saapui meille loppukesästä 2022. Enzo on erittäin lupaava nuori uros vahvoilla ja kompakteilla raameilla. Terrierimäistä terävyyttä ja säpäkkyyttä löytyy tästä pojasta kenties eniten verrattuna muihin laumamme koiriin.
Enzo on sukkela oppimaan ja ikävyydeksi keksii myös runsaasti omia kujeita aikansa kuluksi. Ihmisiä kohtaan on avoin, innostunut ja peloton. Enzo asuu yhdessä Kodan kanssa Kuopiossa ja on näyttelyiden lisäksi aloitellut toko- ja agilityoppeja.
Enzo on DNA-testattu MyDogDNA-testillä 100 % puhtain tuloksin.

Täältä näet Enzon tiedot KoiraNetissä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI10441%2F23&R=7

 

Lonkkanivel: A/A

Kyynärnivel: 0/0

Silmät: iris-iris PPM

Geenitestattu