Maaliskuun alussa tuli käytyä vähän porukalla Liettuan Vilnassa järjetettävässä Liettua winner 2023 kansainvälisessä näyttelyssä. Näyttely oli kolmi päiväinen ja lauantaina oli pää näyttely. Mietä lähti koiria Sandy, Koda, Enzo ja Cenda. Ja tietysti ihmis palvelijat.

Näyttelyt menivät todella hyvin!

Kotiin tuomisena meillä oli paljon kaikenlaista!

Sandy, Cara Siorai Brilliant Blondie, sai vihdoin viimeisen Cacib:in ja hänestä tuli kansainvälinenmuotovalio. Sandy sai myös Liettuan sert:in, joten myös Liettuan muotovalio tuli tuliaisiksi.

Meidän pikku Enzo. Ideal Dale Youtube, oli kanssa ensikertaa kisaamassa vierailla mailla ja hyvinhän jätkällä meni. Tuliaisina ensimmäinen junnu Cacib, Liettuan juniorimuotovali sekä Liettuan junior Winner 2023.

Kodalla, Ilo Auralan Einari Se, meni myös mahtavasti. Kodasta tuli Liettuan muotovalio ja hän sai myö Liettuan Winner 2023 tittelin.

Cendalla, Raginei´s Zealous Chaser, meni hienosti. Cenda kisasi ekaa kertaa nuorten luokassa ja pärjäsi mainiosti. Cenda sai ensimmäisen Cacib:in ja samalla reissulla Cendasta tuli Liettuan muotovalio ja sai kotiin vietäväksi myös Liettuan Winner 2023

Kaiken kaikkiaan reissu oli mahtava! Kiitos kaikkille osallisille!